24.9 C
Malta
Pazartesi, Mayıs 20, 2024
spot_img
spot_img

1 Ekim Pazar 2023, günlük burç etkileri

1 Ekim Pazar gününden herkese merhabalar.

Ay Boğa burcunda seyrine devam ediyor.

Ay Satürn sekstil açısı ile sabah saatlerine dengeli bir enerjiyle başlıyoruz. Yeni başlayacağımız işlerde sağlam adımlarla ilerleyebiliriz ve bu saatlerde önümüzdeki günleri planlayıp otorite figürlerinden yada aile büyüklerinden destek alabiliriz. 

Günün en önemli açısı; Merkür Neptün karşıtlığı gerçekleşecek. Zihnimiz allak bullak , yanıltıcı aldatıcı enerjiler hakim, hırsızlıklara dolandırıcılara dikkat edin etkisi -/+ 4 gün sürecek . Sezgiyle Mantık arasında bir bağ kurarsanız hayallerinizi geliştirmek adına güzel fikirler ortaya çıkabilir. Hayal kırıklığı, yanılma , yanıltma , yanlış yönlendirmeler yaşanabilir. Düşüncelerde çözülmeler, fikir değişiklikleri, verilen sözlerde durulmama potansiyeli yüksek.

Mars Plüton karesinin etkili olduğu bugün ve önümüzdeki bir kaç gün kendinizi yorgun, ruhunuz çekilmiş gibi hissedebilirsiniz. Çünkü bu açı zorlu ve mücadeleci bir açı. Farkına varalım, olumsuzu olumluya dönüştürme sayı sekansımızı kullanabiliriz. Ayrıca bu farkındalığa sahip olduğumuz için gereksiz öfke patlamalarından, kazaya sebebiyet verebilecek olaylardan, davranışlardan uzak durmaya çalışalım. Salı günü bu etkiler hafta ortasında hafiflemeye başlayacak az daha sabredin sevgili takipçilerim.

İşte olumsuzu olumluya çevirme sayı sekansımız

                             1888948

Sayıları tek tek okuyunuz.(birsekizsekizsekizdokuzdörtsekiz)

Şifa olsun.

Numerolojik olarak günün sayısı: 9

Rengi: Altın sarısı & Beyaz 2. ve 3. Çakralar aktif.

Bu rengi üzerinizde veya çevrenizde bulundurabilirsiniz. Aksesuar olarak, kıyafet, takı veya üzerinizde tutabileceğiniz herhangi bir şey olarak kullanabilirsiniz.

Bolluk ve bereket bizlerle olsun.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz