19.9 C
Malta
Cuma, Mayıs 17, 2024
spot_img
spot_img

1 Ağustos 2023, Salı, günlük burç etkileri

1 Ağustos Salı gününden herkese merhaba.

Ay Kova burcunda seyrine devam ediyor.

Mars-Jüpiter üçgenin etkili olduğu gün genelinde sabah saatlerine son derece enerjik başlıyoruz. İletişimimiz güçleniyor. Büyüme odaklı pek çok iş ve girişim açısından sabah saatlerini kullanılabiliriz. Bu saatlerde sezgilerimiz çok artarken, maddi ve manevi şans yüzümüze gülebilir. Enerjilerin güzel akacağı saatler. Dilek, dua, maneviyatı artırmak için kullanabilirsiniz.

21:31 Ay Güneş karşıt açısıyla Dolunay zirve noktasına ulaşıyor. Hemen ardından Ay Jüpiter kare açısı ile gergin bir geceye devam ediyoruz. İlişkilerde abartılı davranışlardan kaçınalım, kırgınlıklar, duygusallık hat safhada olacak farkında olalım.

Gece saatleri Merkür Satürn karşıtlığının etkisi de devreye girecek. Bu açı gereksiz kaygı ve korkulu düşüncelere yol açabilir. Durduk yere evhamlanabiliriz. Bundan dolayı bize iyi gelecek şeylerle uğraşmak yerinde olacaktır.

Numerolojik olarak günün sayısı: 7

Rengi: Mor ve 7. Çakra aktiftir.

Bu rengi üzerinizde veya çevrenizde bulundurabilirsiniz. Aksesuar olarak, kıyafet, takı veya üzerinizde tutabileceğiniz herhangi bir şey olarak kullanabilirsiniz.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz