17.9 C
Malta
Perşembe, Mayıs 2, 2024
spot_img
spot_img

Valletta, Yılbaşı Kutlamalarında Coşkuyla Doldu Taştı!

Malta’nın başkenti Valletta, muazzam bir kalabalık eşliğinde 2024’e coşkuyla girdi. Kültür Bakanlığı’nın yaptığı açıklamaya göre, turistlerin de aralarında bulunduğu 50.000’den fazla kişi, yılbaşı gecesini başkentte geçirdi.

St George Meydanı’nda düzenlenen konserde gruplar, orkestralar, şarkıcılar ve DJ’ler, Valletta’yı şenlendirdi. Gece yarısına yaklaşırken, binlerce kişinin tezahüratları eşliğinde gerçekleşen havai fişek gösterisi, gökyüzünü renklendirdi.

Kültür Bakanlığı, yaptığı açıklamada, bu büyük ölçekli etkinliğin Valletta Kültür Ajansı’nın önümüzdeki aylarda başkentte düzenleyeceği yeni fırsatlar ve girişimler için umut vadettiğini belirtti.

Etkinliğin patronu Jason Micallef, Facebook üzerinden yaptığı paylaşımda etkinliğin büyük bir başarı olduğunu ifade etti.

Yılbaşı konserine Lara and the Jukeboys, Palace Yaylı Çalgılar Orkestrası lideri Ryan Paul Abela, AIDAN, Drakard, Kinsmann, Jasmine, Megan May, Sarah Bonnici ve Emma Muscat gibi isimler damga vurdu.

Ron, Raryn Mamo Cefai ve Keane Cutajar’ın sunuculuğunu üstlendiği etkinlikte, DJ Koroma ve DJ Miggy kalabalığı coşturdu.

Etkinlik, Malta Turizm Otoritesi’nin katkısıyla Valletta Kültür Ajansı ile yapılan Ortaklık Anlaşması kapsamında G7 Events tarafından düzenlendi. Bu muazzam kutlama, Valletta’nın kültürel zenginliğini ve etkileyici atmosferini bir kez daha vurguladı.

Kaynak: Times of Malta

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz