15.9 C
Malta
Cumartesi, Nisan 27, 2024
spot_img
spot_img

Üç kişinin yaralandığı kazada Fransız turist suçlu bulundu!

12 Mayıs 2023

Birkirkara’da üç kişinin yaralandığı kazaya karışan 25 yaşındaki Fransız turist Bryan Bouhadana ciddi şekilde bir kişinin yaralandığı kazaya neden olmak, tehlikeli araç kullanmak suçlamasıyla çıkarıldığı mahkemede suçlamaları kabul etti.

Geçtiğimiz Çarşamba akşamı Birkirkara Triq Sir Anthony Mamo’da iki otomobilin çarpıştığı kazada üç kişi yaralanmıştı. Yaralılardan bir kişinin hayati tehlike altında olduğu belirtilen kazaya karışan 25 yaşındaki Fransız turist Bryan Bouhadana dün mahkemeye çıkarıldı.

Bouhadana, bir kişinin ciddi yaralandığı kazaya neden olmak ve tehlikeli araç kullanmak suçlaması ile çıktığı mahkemede ayrıca kullandığı kiralık araçta bulunan kadını hafif şekilde yaralanmasına sebebiyet vermekle de suçlandı.

Kazada bir kişinin ölüm tehlikesiyle karşı karşıya olması sebebiyle sanık Bouhadana aleyline bir tutuklama kararı çıkarıldığı bildirilirken savunma avukatı sanığı kazaya kasten neden olmadığını ve sanığın bu üzücü durumu unutmak ve kapatmak istediğini belirterek ertelenmiş ceza talep etti.

Yargıç Monica Vella sanığın olumlu davranışlarını ve suçlamaları kabul etmesini de dikkate alarak 2 yıl ertelenmiş 9 ay hapis cezasına karar verdi. Mahkeme ayrıca sanığın ehliyetine 4 ay süreyle el koydu.

TVM

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz