26.9 C
Malta
Cumartesi, Mayıs 18, 2024
spot_img
spot_img

Türkiye’deki üniversitelerin tanıtıldığı sanal fuar başlıyor!

12 Temmuz 2022

YÖK, bu yıl Türkiye’de üniversite tercih edecek öğrencilere yönelik düzenlediği sanal fuar 20-22 Temmuz tarihleri arasında 8:00 ile 20:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Üniversiteler, bölümler, konaklama ve burs dahil öğrencilere sunulan imkanların anlatıldığı ve üniversitelerin tanıtıldığı sanal fuara katılan öğrenciler merak ettikleri sorulara canlı sohbet yoluyla yanıt da bulabilecek.

YÖK’ün koordinesinde 200 yükseköğretim kurumunun katılımı ile gerçekleştirilen sanal fuarda yükseköğretim kurumları canlı tanıtım etkinlikleri yapıp, öğrenci adaylarıyla sesli ve görüntülü görüşme gerçekleştirecek. Sanal fuara katılan üniversiteler ayrıca öğrencileri merak ettikleri hususlarda canlı sohbet yoluyla da bilgilendirme imkânı bulacak.

Üniversite tercihi yapacak gençlere yükseköğretim kurumları, programlar, bölümler, konaklama ve burs imkanları, sosyal ve kültürel faaliyetler başta olmak üzere yükseköğretim potansiyelinin ve öğrencilere sunulan imkanların anlatılmasının hedeflendiği sanal fuara “https://sanalfuar.yok.gov.tr” adresi üzerinden ulaşılabilecek.

Yükseköğretim kurumlarının dijital ortamda bir araya getirilmesiyle oluşturulan sanal fuarın bu yıl da üniversite tercihi yapacak olan öğrenci ve velilerinin yoğun ilgisini çekmesi bekleniyor.

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz