Site icon Malta Haber

Türkiye Cumhuriyeti resmi otoritelerince Türkiye’ye girişlere ilişkin kararlar

Rusya Koronavirüs Enfeksiyonu Kontrol ve Önleme Merkezi, Türkiye ile uçuşlara yönelik kısıtlamaların 21 Haziran'a kadar uzatıldığını bildirdi.

8 Temmuz 2021 / Malta / Çağrı Yalçın

Türkiye’ye seyahat

Koronavirüs (Covid-19) küresel salgınıyla mücadele tedbirleri kapsamında 1 Temmuz 2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Türkiye Cumhuriyeti resmi otoritelerince Türkiye’ye girişlere ilişkin aşağıdaki kararlar alınmıştır.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu bilgilerin yanı sıra;

6 yaş altı yolcularımızdan PCR testi, aşı belgesi veya yolcunun son 6 ay içerisinde Covid-19 hastalığını geçirdiğine dair belgeler talep edilmemektedir. Türkiye içinde yapılacak uçuşlarda HES kodu alınması zorunludur. Yabancı yolcularımız için Hes Kodu zorunluluğu yoktur. Detaylar için Hayat Eve Sığarsayfamızı inceleyebilirsiniz.

Yurt dışına yapacağınız seyahatleri planlarken gideceğiniz ülkelerdeki seyahat kurallarını incelemenizi öneriyoruz. Ülkeler tarafından uygulanan kurallar için IATA tarafından İngilizce olarak sağlanan seyahat haberleri sayfasını inceleyin. Şartlarınızın gitmek istediğiniz ülkenin kurallarına uygun olup olmadığını incelemek için pasaport, vize ve sağlık bilgileri sayfasını ziyaret edin.

Türk vatandaşları için 

Dünyayla yeniden buluşmak için sabırsızlandığınızı biliyoruz. Sizi sevdiklerinizle ve çok özlediğiniz gökyüzü ile buluşturmak için yurt dışı seferlerimizi artırıyor ve özenle çalışmaya devam ediyoruz. Uluslararası otoritelerle iş birliği yaparak geliştirdiğimiz hijyen önlemleri ile sağlıklı ve güvenli bir şekilde seyahat edebilirsiniz.

Yurt dışı seyahatlerinizi planlamadan önce Türk vatandaşlarını kabul kurallarına Seyahat Yasağı Kalkan Ülkeler sayfası üzerinden erişebilirsiniz.

Kaynak Turkish Airlines

Exit mobile version