20.9 C
Malta
Pazar, Mayıs 19, 2024
spot_img
spot_img

Türk kadını ezerek öldüren sanığın kimliği belli oldu!

18 Ocak 2023

Gzira’da dün gece 30 yaşındaki Türk kadını otomobili ile ezerek öldüren 33 yaşındaki şüphelinin Fransız ve Malta vatandaşı Jeremie Camilleri olduğu açıklandı. Camilleri’nin 4 Ocak’ta hırsızlık yapmak ve denetimli serbestliğini ihlal etmek suçlarını kabul ettiği ve yine denetimli bırakıldığı ortaya çıktı.

Lija’da yaşayan 33 yaşındaki Camilleri’nin kokain etkisi altında olduğu ve kazanın buna bağlı olduğu tahmin edilirken olayda görgü tanıkları Camilleri’nin kaza sonrasında arabadan inerek taşla saldırıda bulunduğu kendisine engel olmak isteyenlere de taşlar attığı ve polise direndiğini aktarmıştı.

Sanık Camilleri’nin 2012 yılında komşunun malına zarar vermekten hüküm giydiği aldığı bir yıl hapis cezasının ertelendiği yine Kasım ayında küçük bir patlayıcıyı bir evin camından atmakla suçlandığı ve ayrıca 4 Ocak’ta Sliema ve Attard’da hırsızlık yapmak, denetimli serbestlik şartlarını ihlal etmek suçlamalarıyla mahkemeye çıktığı açıklandı.

Camilleri’nin 13 gün önce de mahkemede suçlarını kabul ettiğini ve mahkemenin sanığa son fırsat vermek amacıyla üç yıl denetimli serbestlik kararı ile bırakıldığı ortaya çıktı.

Lija sakinleri de Camilleri’nin kötü bir şöhrete sahip olduğunu annesine karşı dahi çok şiddet olayına karıştığını Malta basınına aktardı.

Times Of Malta

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz