20.9 C
Malta
Cuma, Mayıs 17, 2024
spot_img
spot_img

Komşusunu silahla yaralayan çiftçinin kefalet talebi reddedildi!

18 Ocak 2023

Addolorata Mezarlığı yakınlarındaki tarlasında komşusu Martin Delia tarafından tüfekle vurularak yaralanan Azzopardi mahkemede ifade verdi. Adam öldürmeye teşebbüsle suçlanan sanık Delia’nın kefaletle serbest kalma talebi ikinci kez reddedildi.

Paola’da komşu olan iki çiftçinin tartışmasında silahla vurularak yaralanan çiftçi Martin Delia tedavi sonrasında mahkemeye çıkarak mağdur olarak ifade verdi. Olay günü Azzopardi’nin köpeğiyle ilgili kendisine şikayet ettiğini ve tarlasına girerek ekinlerine zarar verdiğini anlatan mağdur Delia, sanık ve oğlu ile tarlada zararını görmeye gittiğinde tüfek sesi duyduğunu ve yüzünün yandığını ardından sanığın tüfeği yüzüne doğrultarak bir kez daha ateşlediğini anlattı.

Vurulmanın sonucu olarak görme sorunları yaşadığını belirten mağdur Delia, komşusundan olayla çok korktuğunu ve yalnız kalamadığını da sözlerine ekledi.

Sanık mahkemede Kordin Islahevi’nde tedavi gördüğünü ve sağlık durumunun iyi olmadığını ifade ederek kefaletle serbest kalma talebinde bulundu ancak mahkeme sanığın bu talebini ikinci kez reddetti.

TVM

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz