16.9 C
Malta
Çarşamba, Mayıs 8, 2024
spot_img
spot_img

Togg, Avrupa’da İlk Adımını Atıyor: Almanya’da Satış Ofisi Açıyor!

Türkiye’nin yerli elektrikli otomobil üreticisi Togg, Avrupa pazarına açılmaya hazırlanıyor. Şirket, Almanya’nın Stuttgart kentinde bir satış ofisi açarak Avrupalı müşterilere daha yakın olmayı hedefliyor.

Geçtiğimiz hafta ve 4 gün önce Togg’un LinkedIn resmi hesabından yapılan duyuruda, Almanya’da satış operasyonu için dört yeni iş ilanının yayımlandığı görüldü. Satış ofisi için seçilen merkezin Stuttgart olduğu belirtilirken, ilanlarda dağıtım, sipariş düzenleme, satış ve satış sonrası hizmetler, satış ağı geliştirme birimlerinde çalışacak elemanlar arandığı ifade edildi.

İşe alımlarda aranan özellikler arasında işletme veya mühendislik alanında üniversite diploması, uluslararası otomotiv ortamında en az 5 yıl deneyim, yüksek derecede inisiyatif ve süreç odaklılık, çapraz fonksiyonel süreçlerde çalışabilme becerisi, Almanca ve İngilizce yazılı ve sözlü iletişim becerilerinde yetkinlik ve uluslararası seyahat etme isteği bulunuyor.

Bu adım, Togg’un 2024 yılı içinde Avrupa için ön sipariş alımına başlayacağı ve 2024 sonunda araçları teslim etmeyi planladığı şeklinde yorumlanıyor.

Togg T10X modelinin Türkiye’deki vergisiz başlangıç fiyatı yaklaşık 45 bin euro iken, uzun menzilli modelde bu rakam 58 bin euro’yu buluyor. Togg’un Avrupa’da satışa sunulacak modelleri büyük bir ilgiyle bekleniyor.


Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz