18.9 C
Malta
Salı, Mayıs 7, 2024
spot_img
spot_img

THY’den öğrencilere yurt içi uçuşlarda yüzde 50 indirim!

24 Şubat 2023

Türk Hava Yolları öğrencilere yönelik 10 Nisan 2023 tarihine kadar alacakları yurt içi uçuşlarda net bilet fiyatı üzerinden yüzde 50; 10 Nisan’dan sonra alınacak biletlerde yüzde 20 indirim kampanyası başlattı. Ayrıca dış hat uçuşlarında da yüzde 10’a varan indirimler sunacak.

Türk Hava Yolları (THY) internet sayfasında yapılan duyuruda öğrencilerin her anlarında yanlarında olduklarını belirten hava yolu şirketi indirim hakkında şu bilgileri verdi:

İndirim avantajları: İç hatlarda 10 Nisan 2023’e kadar %50, sonrasında %20; dış hatlarda %10’a varan indirim ve yurt dışı tek yön uçuşlarda özel fiyatlar.

Bagaj avantajları: Uluslararası uçuşlarda 40 kg bagaj hakkı (Parça konsepti uygulanan parkurlarda 2×23 kg), yurt içi uçuşlarda ise avantajlı ekstra bagaj ücretleri

Ücretsiz değişiklik: Uluslararası uçuşlarda bir defaya mahsus olmak üzere ücretsiz bilet değişikliği hakkı (Bilet sınıfı farkından kaynaklanan ekstra ücretler tahsil edilecektir.”

Öğrenci uçak bileti kampanyasından yararlanabilmek için gerekli adımlar bu linkte: https://www.turkishairlines.com/tr-int/ogrenci/index.html

Turizm Avrupa

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz