18.9 C
Malta
Pazartesi, Nisan 29, 2024
spot_img
spot_img

THY’den Dev İstihdam Hamlesi: 5 Bin Personel Alımı!

Türk Hava Yolları (THY), 2024 yılında 5 bin personel alımı yapacağını duyurdu. Uçuş ve yer ekipleri olmak üzere birçok pozisyonda personel alacak olan THY, bu hamle ile 2033 hedefleri doğrultusunda çalışan istihdamını artırmayı hedefliyor.

2023’te 5 bin 134 kişiyi işe alan THY, bu yıl da aynı sayıda yeni çalışanı bünyesine katmak istiyor. İştirak şirketleriyle birlikte çalışan sayısını 10 yıl içinde 150 bine çıkarmayı planlayan THY, istihdamı artırma politikalarıyla Türkiye ekonomisine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Take-Off 101 ve Take-Off Jr. programları ile genç istihdamını teşvik eden THY, bu programlar kapsamında yetenek kazanımı programları ile kariyerine başlamak isteyenlere farklı alanlarda çalışma imkânı sunuyor.

THY İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdulkerim Çay, “Ortaklığımızın büyüme stratejileri doğrultusunda her yıl çalışan sayımızı artırmaya gayret ediyor; istihdamı artırma politikalarımızla Türkiye ekonomisine katkı sunmaya çalışıyoruz. 2023 yılında 5 bin 134 çalışanı ailemize kattık. Bu yıl da yine 2023’te olduğu gibi yaklaşık 5 bin çalışanı ailemize almayı hedefliyor; iştirak şirketlerimizle birlikte takribi 84.000 olan çalışan sayımızı, 10 yıl sonunda 150 bin çalışana ulaştırmayı hedefliyoruz.” dedi.

Başvurular ve detaylı bilgi için: https://www.turkishairlines.com/tr-tr/kariyer/

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz