22.9 C
Malta
Perşembe, Mayıs 16, 2024
spot_img
spot_img

21 Şubat 2024, Çarşamba, Günlük Burç Yorumları

21 Şubat Çarşamba gününden merhabalar! Arayanın Mevla’sını da şifasını da çaresini de bulacağı gün işte bugün! Bugün duygu durumunuzda dalgalanmalar, aşırı empatik hissetmekten enerjinizi nereye akıtacağınızı bilememek gibi gelgitler yaşasanız da direnmeden kabullenişte olanlar için şifa bulmak, iyileşmek, günlerdir içilen o yeşil çayın nihayet bir faydasını görmek mümkün olacaktır.

Memlekette emekliye ayrılanların/istifa edenlerin yerlerine geçenlerin kendilerini daha çok göstereceği bir hava hakimken Malta’da ise iktidar ile muhalefet arasında danışıklı dövüşe işaret eden şüpheli davranışlar göz önüne gelebilir.

Koç burçları milli duygular anlamında kendini fazlasıyla duygusal hissedebileceği bir gün geçirirken Boğa burçları laf salatası ile geçiştirilebilecek oyalamalara karşı temkinli olmalı. İkizler burçları hayalini kurdukları fiziğe bir gün daha yaklaşmış durumdalar, tabii eğer uygulamaya geçebilirseler. Yengeç burçları yaklaşan kandil için aldığı simitleri erkenden mideye indirerek ödem yaşayabilirler. Aslan burçları rüyalar ve sezgiler konusunda hayli hassas bir gün geçiriyorlar, öte yandan Başak burçları arkadaşlarının kandırmasına gelerek birileriyle tanışabilirler. Terazi burçları iş yerinde kendilerini fazla yıprattıkları için sinirleri gevşemiş hissedebilirken Akrep burçları ise saman altından yürüyen suyun peşine düştüklerinden ortalarda görünmüyor olabilirler, Yay burçları ise Ağır Yaşamlar’ı seyrede seyrede psikolojisini hırpalamanın eşiğine geldi. Oğlak burçları aralarını bozdukları partnerlerinin gönüllerini almak istiyorlarsa bugün tam sırası. Kova burçları iş yerinde ayın elemanı seçilmeye kesinlikle en potansiyel adaylar. Balık burçları ise açsın gönlünü uhrevi olana, duaları duyulacak bugün.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz