19.9 C
Malta
Pazartesi, Nisan 29, 2024
spot_img
spot_img

THY’den Amerikalı ev hanımlarına Türkçe öğrenme paketi!

13 Ocak 2023

Türk Hava Yolları Amerikalı ev hanımlarına yönelik “Türkçeyi İstanbul’da öğren-dizileri daha rahat seyret” isimli 4 haftalık öğrenim paketi hazırladı. Şubat’ta Los Angeles’ta yapılacak organizasyonda duyurulacak kampanya ile iki milyon turistin gelmesi hedefleniyor.

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, ABD’lilere yönelik, ‘Türkçeyi İstanbul’da öğren, dizileri daha rahat seyret’ isimli projeyi hayata geçireceklerini duyurdu.

Bolat, “ABD’den 2 milyon Turist Getirme Projemiz kapsamında, ilk defa ilan edeceğimiz, “Türkçeyi İstanbul’da Öğren-Dizileri Daha Rahat Seyret” isminde konaklama dahil 4 haftalık cazip fiyatlarla oluşturulmuş bir öğrenim paketini Amerikalı ev hanımlarına sunacağız” dedi.

ABD’nin yeni İstanbul Başkonsolosu Julie A. Eadeh ile THY Genel Yönetim Binası’nda bir araya gelen Prof. Dr. Ahmet Bolat, “Şubat ayında ABD’nin Los Angeles şehrinde yapmayı planladığımız tanıtım organizasyonu hakkında fikir alışverişinde bulunduk. ABD’den 2 milyon Turist Getirme Projemiz kapsamında, ilk defa ilan edeceğimiz, “Türkçeyi İstanbul’da Öğren-Dizileri Daha Rahat Seyret” paket programından bahsettik” dedi.

Bolat şunları söyledi:

Konaklama dahil 4 haftalık cazip fiyatlarla oluşturulmuş bir öğrenim paketi kapsamına alacağımız oteller ile anlaşmaları tamamlamak üzereyiz. Geçtiğimiz Kasım ayında Miami’de düzenlediğimiz etkinliğimizde Türk dizilerine olan ilgiye paralel, Türkçemize olan ilginin de bu paket fırsatları ile daha da artacağına inanıyoruz.”

Tolgaozbek.com

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz