15.9 C
Malta
Pazartesi, Mayıs 6, 2024
spot_img
spot_img

THY, 31 Aralık’a kadar Ukrayna’ya tüm uçuşları iptal etti!

27 Eylül 2022

Türk Hava Yolları, Rusya ve Belarus’ta Minsk, Rostov, Yekaterinburg, Soçi kentlerine ve ayrıca Ukrayna çıkışlı/varışlı 31 Aralık 2022 tarihine kadar tüm uçuşların iptal edildiğini açıkladı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in kısmi seferberlik ilanı ardından Antalya’ya Rusya’dan turist getiren tur operatörleri, 18-65 yaş arası askere elverişli kapsamdaki erkeklere bazı Rus hava yolu firmalarının bilet satış yasağı getirdiğini açıklamıştı.

Kısmi seferberlik ardından THY’nin Rusya’da neredeyse tüm koltukları dolmuş, ülkeyi terk etmek isteyenler sınırlarda uzun kuyruklar oluşturmuştu. Rusya’dan vizesiz gidilebilen Türkiye, Sırbistan gibi ülkelere uçak bilet fiyatları da yükselmişti.

Bu gelişmeler devam ederken THY “31 Aralık 2022 (dâhil) tarihine kadar Ukrayna çıkışlı/varışlı uçuşlarımız iptal edilmiştir. Değişiklik ve iade işlemlerinizi acentenizden, web sitemizden ya da 0 850 333 0 849 numaralı çağrı merkezimizden tamamlayabilirsiniz” açıklamasını yaptı.

THY ayrıca Rusya ve Belarus’ta 4 kentte daha uçuşları iptal etti. Minsk, Rostov, Yekaterinburg, Soçi kentlerine çıkışlı/varışlı uçuşlar da 31 Aralık 2022 tarihine kadar iptal edildi.

Artı Gerçek

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz