The Big Picnic Party 10 Ekim’de Ta’ Qali Ulusal Parkı’nda Geri Dönüyor

The Big Picnic Party, 10 Ekim Cumartesi günü Ta’ Qali Ulusal Parkı’nda yeniden düzenleniyor. Bu yıl NITKELLEM Festivali’nin bir parçası olarak gerçekleşecek etkinlikte, çocuklara özel tam donanımlı bir oyun alanı da yer alacak.

Sabah saatlerinde, Sunday Run Club iş birliğiyle 5K ve 10K koşuları, Sasha Vella ile yoga, Soma Studios ile pilates ve Neil Agius ile nefes çalışması gibi sağlık ve zindelik odaklı aktivitelerle gün başlayacak.

Öğleden sonra ise Malta Daily’nin organize ettiği The Big Picnic Party devralacak. Gün boyunca müzik, yiyecek ve içecek stantları, dinlenme, dans etme ve piknik yapma alanları katılımcıları bekliyor olacak.

Çocuklar için ayrılan özel alanda masa futbolu, dev Jenga, fasulye torbası atışı, dev Connect 4, arcade basketbol, şişme balta atma, zıplama şatoları, trambolin, tahta bacaklı göstericiler, yüz boyama ve balon modelleme gibi çok sayıda etkinlik planlandı.

Etkinlik, Dr Lydia Abela’nın liderliğinde Malta Hükümeti’nin desteğiyle düzenlenen NITKELLEM Festivali kapsamında gerçekleştiriliyor. Festival, ruh sağlığı, iyi yaşam ve yaşam kalitesini gündeme taşımayı amaçlıyor.

Detaylı bilgi ve kayıt için www.lydiabela.mt adresi ziyaret edilebilir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz