23.9 C
Malta
Cumartesi, Temmuz 27, 2024
spot_img
spot_img

Tatil Planlarınızı Seyahat Sağlık Sigortası ile Güvence Altına Alın

Yaz tatili planları yaparken seyahat sağlık sigortanızı da unutmayın! Sigorta şirketleri, yurtiçi ve yurtdışı seyahatlerinizi güvence altına alacak çeşitli seyahat sağlık sigortası ürünleri sunuyor. Bu sigortalar sadece sağlık sorunlarını değil, bagaj kaybı, tur iptali, gasp gibi birçok riski de kapsıyor.

Seyahat sağlık sigortası, özellikle yüksek sağlık harcamaları olan ülkelere seyahatlerde büyük önem taşıyor. Türkiye Sigorta gibi şirketler, hem yurtiçi hem de yurtdışı seyahatler için farklı ürünler sunarak seyahat severlere geniş kapsamlı koruma sağlıyor. Yabancı uyruklu kişiler için de özel sigorta seçenekleri mevcut.

Seyahat Sağlık Sigortası Neleri Kapsıyor?

Seyahat sağlık sigortaları, ani hastalık ve kazalara ilişkin tedavi masrafları, acil nakil, cenaze nakli, refakatçi konaklaması, tur iptal masrafları, bagaj kaybı, gasp ve daha birçok riski teminat altına alıyor. Ayrıca, kayıp bagajın bulunması, acil mesaj iletimi, tıbbi danışmanlık gibi asistans hizmetleri de sunuluyor.

Yurt İçi ve Yurt Dışı Sigortalarında Farklı Süreler

Yurt dışı seyahat sağlık sigortaları 1 yıla kadar uzayabilen sürelerle düzenlenirken, yurt içi seyahat sigortalarında bu süre 30 gün ile sınırlı. Ancak 90 güne kadar olan poliçelerde teminat süresi 92 gün, 6 aydan uzun süreli poliçelerde ise 184 gün olarak uygulanabiliyor.

Tatilinizi keyifle geçirmek ve beklenmedik durumlarla karşılaşmamak için seyahat sağlık sigortası yaptırmayı unutmayın!

Kaynak: Birgün Gazetesi

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz