14.9 C
Malta
Perşembe, Mayıs 2, 2024
spot_img
spot_img

Tallinja On Demand artık 20 yeni durakta daha hizmet verecek

26 Nisan 2022

Malta toplu taşımacılığında otobüs koltuğu rezervasyonu yapmak, binilip inilecek durakları belirlemek gibi hizmetlere olanak sağlayan Tallinja On Demand hizmeti bugünden itibaren Mriehel, Birkirkara, Sliema ve çevre bölgelerdeki 20 yeni otobüs durağında hizmete girdi.

Malta Toplu Taşımacılığı Tallinja On Demand hizmetinin 26 Nisan 2022’den itibaren Mrieħel, Birkirkara, Sliema ve diğer çevre bölgelerdeki 20 yeni otobüs durağında da hizmet vereceğini duyurdu.

Tallinja On Demand, yolcuların Tallinja Uygulamasını kullanarak otobüs koltuğu rezervasyonu yapmalarına olanak tanıyan, talebe duyarlı toplu taşıma hizmetidir.

Yolculara ister o gün ister gelecekteki bir yolculuk için olsun binecekleri ve inecekleri otobüs duraklarını belirlemelerine olanak tanıyan hizmet Pembroke, St. Julian’s, Swieqi, San Ġwann, Sliema, Ta’ Xbiex, Msida, Mrieħel ve Birkirkara çevresindeki bölgelerde sınırlı sayıda otobüs durağında hizmet verecek.

Mater Dei Hastanesi ve Malta Üniversitesi’nde Tallinja On Demand hizmeti devam ederken Valletta ve Floriana ise düzenli otobüs güzergahları ve Malta’nın her yerine çok iyi bağlantıya sahip olduğundan Tallinja On Demand hizmeti artık bu bölgede verilmeyecek.

Tallinja On Demand hizmeti bir yolcu için 2.5 Euro yanındaki ek yolcular için ise 1 Euro ücrete alınabiliyor.

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz