14.9 C
Malta
Perşembe, Mayıs 2, 2024
spot_img
spot_img

Tallinja kartlardaki kredilerin geri ödemesi başlıyor!

31 Mart 2023

Malta Toplu Taşıma, Tallinja kart sahiplerini kartlarındaki iade için başvurmalarını sağlayan veya bu iade tutarını kanser hastalarına yardım eden kuruluş Puttinu Cares Vakfı’na bağışlamalarına olanak veren iade sürecini başlattı

Nisan ayında Gozo kartlarıyla başlayacak geri ödeme sürecinin kademeli şekilde uygulanacağı ifade edilirken kullanıcıların Tallinja kartlarını ücretli hizmetler için kullanmaya devam edebilecek.

Kartlarındaki kredilerini iade almak isteyen müşteriler publictransport.com.mt adresinde çevrimiçi bir kimlik doğrulama işlemi aracılığıyla kimliklerini doğrulamaları yeterli olacak. 31 Aralık 2023’ten önce geri ödeme için başvuruda bulunan müşterilerden 10 Euro yerine 5 Euro’luk yönetim ücreti tahsil edileceğini belirten şirket açıklamasında geri ödemeleri işlemek için banka ve yönetim ücreti alınacağını da bildirdi.

Tallinja kartlarında 5 Euro’dan az kredisi olan müterilerin bu krediyi diğer mobilite hizmetlerinden herhangi birinde harcayabileceğini belirten şirket müşterilerin krediyi Puttinu Cares Vakfı’na bağış yapmaları halinde kesintilerin şirket tarafından karşılanacağını ve tutarın tamamının Puttinu Cares Vakfı’na eksiksiz yatarılacağını da vurguladı.

Kredilerin geri ödeme planı Nisan ayında Gozo kartları ile başlayacak Mayıs’ta çocuk ve indirim kartları Haziran’da ise yetişkin ve öğrenci kartlarına iade yapılacak.

Times Of Malta

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz