20.9 C
Malta
Pazartesi, Mayıs 20, 2024
spot_img
spot_img

Sertab Erener 21 Yıl Sonra Eurovision Sahnesinde!

2003 yılında “Everyway That I Can” adlı şarkısıyla Türkiye’ye ilk ve tek Eurovision birinciliğini kazandıran Sertab Erener, 21 yıl aradan sonra yeniden Eurovision sahnesinde! Bu akşam Malmö’de gerçekleşecek olan 2. yarı finalde Erener, bir kez daha “Everyway That I Can”ı seslendirecek.

Eurovision Şarkı Yarışması’nın 2. etabı Avrupa saati ile 21:00’da başlayacak. Sertab Erener’in performansı ise gecenin ilerleyen saatlerinde olacak.

Bu muhteşem geri dönüş, Türkiye için büyük bir gurur kaynağı. Sertab Erener’in bir kez daha Avrupa’yı büyüleyeceğine ve tüm Türkiye’yi gururlandıracağına inanıyoruz.

Sertab Erener’in Eurovision’daki Hikayesi:

Sertab Erener, 2003 yılında Türkiye’yi “Everyway That I Can” adlı şarkıyla Eurovision Şarkı Yarışması’nda temsil etti. Şarkısıyla hem jüriyi hem de halkı etkileyen Erener, büyük bir zaferle birinciliği kazandı. Bu zafer Türkiye’ye Eurovision tarihinde ilk birinciliğini kazandırırken, Sertab Erener de Avrupa’nın en sevilen şarkıcılarından biri haline geldi.

21 yıl sonra Eurovision sahnesine geri dönen Sertab Erener, yine unutulmaz bir performans sergilemeye hazırlanıyor. Tüm müzikseverler bu akşam Malmö’de yaşanacak bu tarihi ana tanıklık edecek.

Sertab Erener’e bu muhteşem geri dönüşünde başarılar diliyoruz!

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz