20.9 C
Malta
Pazartesi, Mayıs 20, 2024
spot_img
spot_img

10 Mayıs 2024, Cuma, Günlük Burç Yorumları

10 Mayıs Cuma gününden merhabalar! Emek verip istikrar oturtmanın kolay olmadığını bir kere daha hatırlayacağımız gün boyunca kendimizi biraz despot hissedebilir, emeklerimizin görünmemesinden şikayetçi olabiliriz.

Memlekette özellikle toplumsal birlik ve beraberlik konularına bir nebze olsun şifa olacak bir gökyüzü görünürken Malta’da ise herkes haftanın yorgunluğu altında ezilmişçesine beklenmedik bir gerginlik gösterebilir, he diyin geçin.

Koç burçları günü dert atlatmakla geçireceğe benziyor, Boğa burçları ise plan programlara bütçe yetiştirmekle debeleniyor olabilir. İkizler burçları nispeten gergin bir ruh hali geçiriyor, kendilerini özellikle kariyer anlamında sıkışmış hissediyorlar. Yengeç burçları ise hissettiği izolasyon hissiyle bir çıkış bulma niyetiyle ettiği duaların duyulmak üzere olduğundan bihaber hissedebilir. Aslan burçları arkadaşlar vasıtasıyla gireceği halka arzlar konusunda pek de verimli bir gün geçirmeyebilirken Başak burçları da zodyağın en davul gibi şişmiş arkadaşlarından bir tanesi, özellilkle her şey mi üstüme geliyor diye delirebilir. Terazi burçları, Akrep burçları ve Yay burçları bugün özellikle karşılarına çıkan insanlar tarafından sınanıyormuş gibi hissedebilirler. Terazi burçları bu anlamda politik yaklaşımlarının ekmeğini yiyebilirlerken Akrep burçları özellikle maddi konular üstünden yeni bir strateji benimsemeye ihtiyaç duyabilirler. Yay burçları ise karşısındakinin ne demeye çalıştığını anlamayı tercih edeceğe benziyor. Oğlak burçları ellerini kollarını nereye koyacaklarını şaşırmış bir ev karmaşasıyla başbaşa kalabilir, Kova burçları ise beklenmedik anda bulduğu park yeriyle övünebilir bugün. Balık burçları için bugün aile içi iletişimde kopmaların söz konusu olabileceğini, bu sebeple masraf çıkabileceğini söyleyebiliriz.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz