14.9 C
Malta
Cumartesi, Mayıs 4, 2024
spot_img
spot_img

Seçim gününe denk gelen sınav tarihleri yeniden  düzenlencek

25 Mart 2022

Ortaöğretim öğrencilerinin 25 ve 26 Mart’ta yapılması planlanan İngilizce ve Fransızca sözlü sınav tarihleri 26 Mart seçim gününe geldiğinden yeniden düzenleneceğini açıklayan Malta Üniversite’si 28 Mart’ta planlanan mezuniyet törenini de 1 Nisan’a aldı.

Malta Genel Seçimleri’nin 26 Mart’ta yapılacağının duyurulması ile Malta Üniversitesi seçim gününe denk gelen sınav tarihlerini yeniden düzenleyeceğini belirtti.

Ortaöğretim Sertifikası öğrencilerinin 25-26 Mart’ta girecekleri İngilizce Ve Fransızca sözlü sınavlarının (MATSEC) 25 ve 26 Mart olarak belirlenmişti.

Malta Üniversitesi’nden bir sözcü Times of Malta’ya verdiği demeçte, “MATSEC, 25 Cuma ve 26 Cumartesi gününe denk gelen sınavları değiştirmek için düzenlemeler yapmaya başladı ve yeni tarihler zamanı geldiğinde duyurulacak” dedi.

Ayrıca, sınav yeri olarak kullanılan bazı devlet okullarının da sandık olarak kullanılabilmesi nedeniyle Cuma günkü sınavları yeniden planlanacağı da belirtildi.

Genel seçimle gerçekten çelişen hiçbir mezuniyet töreni olmamasına rağmen, üniversite, 28 Mart Pazartesi günü yapılması planlanan iki mezuniyet sonrası törenini 1 Nisan Cuma gününe kaydırmaya karar verdi.

Times Of Malta

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz