İçeriğe geç
28 Ekim 2026, Çarşamba17° Malta, BulutluEuro/TL 55,58 yükseliş %0,16Dolar/TL 49,83 yükseliş %0,08Euro/Dolar 1,12Gram altın 6.463,19 TL düşüş %0,56

Ryanair’den Fas Sinyali: Yeni Uçuşlar Yolda

Ryanair’den Fas Sinyali: Yeni Uçuşlar Yolda

İrlanda merkezli düşük maliyetli havayolu Ryanair, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Fas’a yönelik yeni bir duyurunun bu hafta açıklanacağını bildirdi.

Ryanair’in resmi hesabından paylaşılan görselde “Bu hafta Fas’tan büyük haber geliyor” ifadelerine yer verilirken, açıklamanın içeriğine dair herhangi bir detay paylaşılmadı. Paylaşımda Fas bayrağına yer verilmesi, ülkedeki yeni hatlar ya da mevcut uçuş ağının genişletileceği yönünde yorumlandı.

Havayolu şirketinin son dönemde Kuzey Afrika pazarına ilgisini artırdığı bilinirken, yapılacak açıklamanın Avrupa şehirleri ile Fas arasındaki seferleri kapsaması bekleniyor. Ryanair cephesinden konuya ilişkin resmi duyurunun hafta içinde yapılacağı belirtildi.

Açıklanacak detayların, özellikle uygun fiyatlı seyahat arayışındaki yolcular için yeni alternatifler sunması öngörülüyor.

Pınar Yalcinkaya

Malta Haber, Malta'da yaşayan Türkler için Malta, Türkiye ve Avrupa'dan haberleri Türkçe aktarır. Bir hata görürseniz bize yazın.

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Günün Malta haberleri telefonunuzda

Malta Haber WhatsApp Kanalı'na katılın, önemli gelişmeleri ilk siz öğrenin.