21.9 C
Malta
Pazar, Mayıs 5, 2024
spot_img
spot_img

Ryanair, Malta’dan 9 yeni noktaya uçacak

24 Mart 2022

İrlandalı havayolu şirketi Ryanair yan kuruluşu Malta Air ile aralarında Milan, Tel Aviv, Zagreb ve Bordeaux’un da olduğu dokuz yeni noktaya Malta merkezli uçuşlar gerçekleştirecek.

Ryanir, Malta’dan dokuz yeni varış noktasına uçacak. Ryanair’in yan kuruluşu Malta Air ile gerçekleştirilecek yeni destinasyonlara uçuşların başlaması ile Covid-19 öncesinde bile 60 olan haftalık uçuş sayısının rekor artışla 190 uçuşa çıkacağı belirtildi.

İrlanda merkezli havayolu şirketi Ryanair, haftalık 190 uçuş ile rekor kıracak uçuş programını açıkladı.

Ryanair ve Malta hükümetinin ortak olduğu Malta Air ile Bordeaux, Bükreş, Lourdes, Milan, Malpensa, Parma, Shannon, Tel Aviv, Varşova ve Zagreb’e gerçekleşecek uçuşları Malta Air CEO’su David O’Brien, “rekor kıran bir program” olarak duyurdu.

Uçuşların gerçekleşeceği uçakların iki tanesinin Boeing 737 8-200 “Gamechanger” olacağını ifade eden CEO O’Brien, 600 milyon dolarlık yatırıma eşdeğer altı uçak işletileceğini söyledi.

O’Brien, “Bu yeşil filo, Barselona, ​​Milano ve Viyana gibi heyecan verici destinasyonlara dokuz yeni yaz rotası da dahil olmak üzere toplam 62 rota sunacak” diyerek yeni destinasyonların Malta’nın turizm endüstrisine “çok ihtiyaç duyulan” bir destek vereceğini belirtti.

Times Of Malta

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz