25.9 C
Malta
Cumartesi, Mayıs 18, 2024
spot_img
spot_img

Uyuşturucu operasyonunda 3 kişi tutuklandı

24 Mart 2022

Malta’da uyuşturucu ticareti yapmak ve kara para aklamaktan adliyeye sevk edilen üç kişi tutuklandı. Uyuşturucu ile mücadele biriminden polisler operasyonda toplam 50 bin Euro nakit ve bir kilo kokain olduğu sanılan uyuşturucu ele geçirmişti.

Uyuşturucuyla Mücadele Birimi’nin düzenlediği operasyonda uyuşturucu ticareti ve kara para aklama suçlarından adliyeye sevk edilen iki erkek ve bir genç kadın tutuklandı.

Hal Far’da insan ticareti için bir binanın kullanıldığı ihbarı ile harekete geçen polis, 51 yaşında olan İtalyan bir erkeği takibe aldıktan sonra Marsaxlokk’ta tutuklandığını açıkladı.

Şüpheli erkeğin üzerinde yapılan arabada 10 bin Euro nakit para tutuklanması üzerine Zal Far ve Zurrieq’teki evinde yapılan aramada da kokain olduğundan şüphelenilen bir kg uyuşturucu ve 40 bin Euro daha nakit para buldu.

Araştırmayı sürdüren polis aynı olayla bağlantılı Dominik Cumhuriyeti’nden 49 yaşındaki bir erkek ve 24 yaşındaki İspanyol bir kadının Msida’daki özel konutunda kokain üretimiyle ilgili çeşitli eşyaların bulunduğu bir arama geçekleştirdi.

Soruşturma sonucu ele geçirilen uyuşturucu ve para ile ilgili adliyeye sevk edilen üç şüpheli tutuklanarak cezaevine konuldu.

TVM

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz