18.9 C
Malta
Cuma, Mart 29, 2024
spot_img
spot_img

Randevusuz aşı olunabilecek merkezler duyuruldu

14 Ocak 2022

Malta Sağlık Bakanı Chris Fearne, Pazartesi gününden itibaren Malta ve Gozo’da belirlenen sekiz merkezde önceden randevu olmaksızın aşı olunabileceğini açıkladı.

Covid-19 virüsünün Omikron varyantının hızlı yayılımı sürerken tüm herkesi aşılarını olmaya çağıran Sağlık Bakanı Chris Fearne bir medya konferansı sırasında açıklamalarda bulundu.

Bakan Fearne, Malta ve Gozo’daki belirlenen sekiz merkezde, önceden herhangi bir randevu olmaksızın insanların Covid-19’a karşı aşı ve güçlendirici aşılarını olabileceklerini söyledi.

Sabah 09.00’dan itibaren açılacak merkezlerin isim ve konumları şöyle: Għajn Dwieli’deki Sanat, Bilim ve Teknoloji Koleji MCAST, Ħal Luqa’daki Silahlı Kuvvetler kışlası, Tas-Sliema, Kerċem, Mellieħa’daki Sağlık Klinikleri, Naxxar, St Venera ve Paola.

Dr Fearne, Salı günü gezici kliniğin Żejtun Meydanı’nda olacağını ve Perşembe günü Paola bölge kilisesinin yakınında olacağını söyledi. Bir hafta sonra Paceville, Qawra ve Gozo’da olacak ve insanlar randevu almadan aşı için kliniğe gelebilecekler.

TVM

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz