15.9 C
Malta
Cuma, Nisan 26, 2024
spot_img
spot_img

Sicilya’ya hızlı feribot seferleri 6 Ağustos’tan itibaren başlıyor biletler 9,99 €’dan satışta

24 Haziran 2021 / Malta / Çağrı Yalçın

Ponte Ferries’in Sicilya’ya hızlı feribot katamaran hizmeti 6 Ağustos’ta başlıyor. Biletler 9,99 €’dan başlayan fiyatlarla satışa cikacak.

Ponte Ferries’in yüksek hızlı teknesi HSC Artemis, Catania’ya 30 dakikadan daha kısa sürede Augusta limanına günlük seferler gerçekleştirecek.

600 yolcuyu rahatlıkla ağırlayabilen ve hem araba hem de kargo kamyonu için bir güverteye sahip olan 96m uzunluğundaki katamaran, her koltukta USB şarj bağlantısı, evcil hayvan sahipleri için özel olarak ayrılmış bir alan ayrıca çocukların denetimli bir ortamda eğlenebilecekleri samimi alana da sahip.

Bir Ponte Ferries sözcüsü, “yoğun tatil sezonu için bu pazara çok ihtiyaç duyulan rekabeti getirmekten mutluluk duyuyoruz. Gemimiz büyük bir değer sunuyor ve Catania, Syracuse, alışveriş merkezleri ve Taormina’dan sadece kısa bir sürüş mesafesinde olan Augusta’da limanına yanaşma avantajına sahip” dedi.

Sözcü “Tanıtım teklifi olarak, kısa süre içinde Malta ve Gozo’daki hanelere indirim kuponları dağıtacağız, böylece herkes harika hizmetimizi deneme fırsatına sahip olacak” diye de ekledi.

Ponte ayrıca, müşterilere Sicilya’ya uygun fiyatlarla olağanüstü paket tatiller sağlamak için özel bir GSA anlaşmasıyla ROCS Travel Group ile işbirliği de yaptı.

Ponte Holidays paketleri, 19 Temmuz’dan itibaren hem müşteriler hem de yerel seyahat acenteleri için yalnızca Ponte Holidays satış noktalarında ve www.ponteholidays.com’da satışa sunulacak.

Kaynak Gozo News

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz