21.9 C
Malta
Perşembe, Mayıs 2, 2024
spot_img
spot_img

Pegasus Havayolları, Dortmund – İstanbul Hattında İlk Uçuşunu Gerçekleştirdi

Pegasus Havayolları, Dortmund Havalimanı’ndan İstanbul’a gerçekleştirdiği ilk uçuşunu resmi olarak karşıladı. Genel Müdür Ludger van Bebber ve Havalimanı Hizmetleri ve Pazarlama Başkanı Guido Miletic’in yanı sıra Başkonsolos Taylan Özgür Aydın ve Milletvekili Volkan Baran da sefer açılışına katıldı.

Salı, Perşembe ve Pazar günleri haftada üç kez gerçekleştirilecek olan yeni bağlantı, Dortmund Havalimanı için önemli bir kilometre taşı niteliği taşıyor. Ludger van Bebber, “İstanbul-Sabiha Gökçen hattının açılması, Ruhr bölgesinden Türkiye’ye doğrudan uçuş seçeneklerine yönelik yüksek talebi karşılaması bakımından Dortmund Havalimanı için önemli bir kilometre taşıdır” dedi.

İstanbul şehri, kültürel çeşitliliği ve tarihî zenginlikleriyle ünlü bir turistik cazibe merkezi olmanın yanı sıra, Avrupa ile Asya arasındaki stratejik konumuyla da dikkat çekiyor. Bu yeni uçuş bağlantısıyla Pegasus Havayolları, İstanbul’dan 50 ülkede 134 noktaya geniş bir uçuş ağı sunarak seyahatseverlere çeşitli ve kolay ulaşım imkanları sağlıyor.

Kaynak: Airline Haber

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz