21.9 C
Malta
Cumartesi, Mayıs 11, 2024
spot_img
spot_img

Paceville cinayetinin hesaplaşma olduğu öne sürüldü!

9 Aralık 2022

Paceville cinayetinin kurbanı Joseff Rivas’ın Romanya’da hasmı olduğu düşünülen kişiler tarafından öldürüldüğü öne sürüldü.

Paceville’de gündüz üç kişi tarafından bıçaklanarak öldürülen İngiliz ve Romanya çifte vatandaşlığı olan Joseff Rivas’ın katil zanlıları mahkemede cinayetle suçlandı. Üç zanlıdan ikisinin dün çıkarıldığı mahkemede fuhuş yaptırmak ve bir yeri genelev olarak kullanmakla da suçlandı.

Üçüncü sanık Mater Dei Hastanesi’nde cinayetin işlendiği sırada aldığı yaralardan dolayı tedavisinin sonrasında mahkemeye çıkarılacak.

Öldürülen Joseff Rivas ile ilgili yeni bilgiler edinildi. Ölen ve öldüren tarafların suç sicillerinin kabarık olması dikkatlere çekerken TVM ProTV Romanya muhabiri Yvette Mirza ile cinayet hakkındaki son gelişmelerle ilgili görüştü.

Rivas’ın Romanya’da düşmanı sayılacak kişilerce öldürülmüş olabileceğini bildiren TVM haberinde ölümcül darbeye neden olanın Rivas’ın kalbine aldığı bıçak darbesi olduğunu teyit etti.

Rivas’ın Romanya’da John Englezu kimliğini kullandığı ve Romanya’nın Köstence kentinde suç faaliyetleriyle tanındığını aktaran muhabir Mirza, cinayetle suçlanan Lonet kardeşlerin yakınları ile görüştüklerini cinayet sebebinin düşmanlık olduğu bilgisinin verildiğini söyledi.

Rivas’ın ve öldürmekle suçlanan üç kişinin Romanya ve deniz aşırı ülkelerde suçlara karıştı 2016’da Romanya’da bir villada 100 bin Euro soygun gerçekleştirdikleri bilgisi ortaya çıkmıştı.

Rivas’ı öldürmekle suçlanan saldırıda yaralanan 31 yaşındaki diğer sanığın Mater Dei Hastanesinde tedavisi sonrası mahkemeye çıkarılacağı bildirildi.

TVM

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz