16.9 C
Malta
Pazar, Nisan 28, 2024
spot_img
spot_img

Mosta kazası sanığı Petroni’nin kefalet talebi ikinci kez reddedildi!

20 Mayıs 2023

Mosta’da otomobiliyle çarptığı motosikletteki Pakistan uyruklu Abbas ve Muhammed’in ölümüne sebep olmakla suçlanan Vella Petroni’nin kefalet talebini mahkeme ikinci kez reddetti.

Mosta’da 6 Mayıs’ta meydana gelen kazada Vella Petroni otomobiliyle iki Pakistanlı’nın bulunduğu motosikletle çarpıştı. Motosiklette bulunan 33 ve 41 yaşlarındaki Pakistan vatandaşları Muhammed ve Abbas yaşamını yitirmişti.
Alkol koktuğunun tespiti üzerine polisin gözaltına aldığı 41 yaşındaki sürücü Vella Petroni’nin testi uyuşturucuya da pozitif vermişti. Soruşturma sırasında Petroni’nin ayrıca geçmişte de benzer suça karıştığı belirlendi.

Aleyhindeki delillerin toplanılmasına devam eden Petroni dün mahkemeye çıkarıldı. Mahkemede iki tanık ifade verdi. Tanıklardan olayı gören birisi Petroni’nin kaza öncesi zik zaklar çizerek ilerlediğini anlattı.

Kaza esnasında Petroni’nin ters şeritte olduğu ve motosikletle kafa kafaya çarpıştığı belirtilirken kasıtsız adam öldürmekle suçlanan Petroni’nin avukatının bir kez daha kefalet talebinde bulunması üzerine Yargıç Marseanne Farrugia başkanlığındaki mahkeme sanığın başka bir suç işlemeyeceğine kanaat getirmediğini açıklayarak reddetti.

Mahkeme sanığın cezaevindeyken gözetim altına alınmasına ve ayrıca Vella Petroni’nin suçlanması için ilk bakışta yeterli delil olduğunu açıkladı.

TVM

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz