18.9 C
Malta
Pazartesi, Nisan 29, 2024
spot_img
spot_img

Mosta kazası sanığı Petroni 20 yıl önce yaptığı kazadan mahkum olmuş!

11 Mayıs 2023

Mosta’da motosiklette bulunan Pakistanlı iki kişinin öldüğü kazayla ilgili kasıtsız cinayetle suçlanan Karl Vella Petroni’nin 20 yıl önce bir motosikletliye çarptığı ve kazayla ilgili olarak 16 bin Euro para cezasına çarptırıldığı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz Cumartesi günü Mosta’da yaşanan trafik kazasında otomobili kullanan sürücü Karl Vella Petroni’ni 20 yıl önce bir başka kazada yine motosikletliye çarptığı ve kaza sonrası yaralı motosiklet sürücüsüne tekme attığı ortaya çıktı.

Naxaar’da 2003 yılı yaşanan olayda mahkeme kazaya neden olmaktan Petroni’yi tek başına sorumlu kabul ederek tazminata mahkum ettiği belirlendi.

Son kazada ise çarptığı motosiklette bulunan 33 yaşındaki Faizan Muhammed ile 41 yaşındaki Ali Abbas’ı kasıtsız olarak öldürmekle suçlanan Petroni suçsuz olduğunu iddia etmişti. İki kişinin ölümüne neden olmak suçlamasıyla yargılanan Petroni’nin akollü olduğu ve uyuşturucu testi pozitif çıktığı belirtilerek kefalet talebi mahkemece reddedilmişti.

Kasıtsız cinayetle yargılanan Petroni, üçüncü şahısların mülküne istem dışı zarar vermek, alkollü araç kullanmak, dikkatsiz ve tehlikeli araç kullanmak, üçüncü şahıs sigortası olmadan araç kullanmak, şeritleri geçerek trafik kurallarını ihlal etmek ve tekrar suç işlemekle suçlanıyor.

Times Of Malta

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz