24.9 C
Malta
Cumartesi, Temmuz 27, 2024
spot_img
spot_img

Marsa’da yapımı tamamlanan 7 köprülü kavşak araç trafiğine açıldı

15 Kasım 2020 / Malta

Malta Infrastructure dün, Marsa’daki köprülü kavşak projesinde 7 köprünün de tamamlandığını ve yolu tamamen araç trafiğine açtıklarını duyurdu. Malta’nın en büyük projelerinden biri olan 7 köprülü kavşak projesinin yüklenici firma ise çalışanların tamamının Türk olduğu Maltalı SHINING STAR Infrastructure & Construction Co. Ltd.

2019 yılında tamamlanıp kullanıma açılan 3 köprü 14 ay gibi bir süreyle araçları güneye yönlendirip trafiği hafifletmek için kullanıldı. Tüm projenin tamamlanmasının ardından köprüler planlandığı gibi kuzey doğu yönüne doğru trafik akışı sağlamaya başladı.

Kavşağın Aldo Moro yolundan güneye giden 3 köprüsü Garibaldi Yolu ile Santa Lucija, Tarxien, Luqa, Gudja ve diğer destinasyonlara hizmet ediyor.

Santa Lucija Bulvarı’ndan kuzeye giden 3 köprü ise Giuseppe Garibaldi Yolu’nun (Luqa) kuzey yönündeki yolundan Marsa’daki Aldo Moro Yolu’na doğru Santa Venera, Qormi, Hamrun, Valletta yönünde doğrudan, iki şeritli bağlantılar halinde hizmet vermektedir.

Yine kuzeye giden 7. köprü ise Santa Lucija Bulvarı’ndan, Addolorata Mezarlığı’na gidiyor. Aynı şekilde Il-Gvern Lokali Yolu ile Qormi’ye (Türk Mezarlığı bölgesi) giden yolda şuan işlevsel.

Kaynak : Times of Malta

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz