11.9 C
Malta
Perşembe, Nisan 25, 2024
spot_img
spot_img

Malta’da Türkçe öğrenmek

5 Ağustos 2021 / Malta

 

MALTA EĞİTİM BAKANLIĞI ARAŞTIRMA, YAŞAM BOYU ÖĞRENME VE İSTİHDAM ARAŞTIRMA MÜDÜRLÜĞÜ

Araştırma, Yaşam Boyu Öğrenme ve istihdam Müdürlüğü’nde, eğitimin yaşam boyu süren bir yolculuk olması gerektiğine inanıyoruz. Vizyonumuz, Malta ve Gozo’daki tüm yetişkinler için kişiselleştirilmiş ve destekleyici öğrenme sistemleri sağlamaktır.

Yeni bir beceri mi edinmek istiyorsunuz, farklı bir iş dalında kalifiye olmak, farklı bir dilde iletişim kurabilmek, donanımlı bir insan mı olmak istiyorsunuz? Temel becerilerden, daha yüksek akademik seviyelere kadar 70’den fazla kurs imkanı sunuyoruz.

Özel rehberlik ekibimiz, kayıt aşamasında, kurs sırasında ve kursu tamamladığınızda size yardımcı olmak için her adımda yanınızda olacak ve potansiyel seçenekler hakkında size bilgi verecektir.

 

Kayıt olmak için, aşağıdaki seçeneklerden birini tercih edebilirsiniz:

 

1.  Seçenek – Çevrimiçi başvuru (https://lifelonglearning.gov.mt)

 

  1. Seçenek – Malta ve Gozo’da bulunan herhangi bir Yerel Yönetim aracılığı ile başvuru.

 

  1. Seçenek – Adanın genelinde bulunan servizz.gov merkezleri aracılığıyla başvuru (Konumlar ve Çalışma Saatleri için https://www.servizz.gov.mt/en/Pages/Servizz/Locations/default.aspx adresine bakın)

 

  1. Seçenek – Pazartesi – Cuma günleri arasında Great Siege Road, Floriana’daki ofislerimizi 8:30 ve 12:00 saatleri arasında ziyaret edin.

 

Kayıt süresi, 14 Temmuz – 13 Ağustos 2021 tarihleri arasındadır.

Başvuru süreci veya kurslarımızdan nasıl faydalanabileceğiniz ile ilgili herhangi bir sorunuz olursa, lütfen bizi 2598 1101/1102/1103/1104 numaralarından arayın veya [email protected] adresine e-posta gönderin.

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz