14.9 C
Malta
Perşembe, Mayıs 2, 2024
spot_img
spot_img

Malta’da tiyatro, opera ve müzik festivali 1 Kasım’da başlıyor!

19 Ekim 2022

Malta’da Kasım ayının ilk iki haftasında Üç Saray Festivali Erken Opera ve Müzik Festivali 10 gün boyunca tiyatro, opera ve müzik etkinlikleri ile dolu programını açıkladı. Festival 1-12 Kasım arası gerçekleşecek.

Festivals Malta tarafından düzenlenen bu yılki festival “bizim olağanımız aslında olağanüstü” ifadesi ile Malta’nın tarihi yapılarına ve çevresine odaklanıyor.

Okulların katılımı ile sanat eğitimi üzerine söyleşiler etkinliklerin yanı sıra hem opera hem müzik hem de tiyatro etkinliklerinin izleyicilere sunduğu programların biletleri de satışa sunuldu.

Fransız yönetimine karşı Malta isyanı hakkında kaleme alınan üç perdelik şiirsel dram Oratorio Rewwixta Oliver Friggieri ve Maestro Joseph Vella tarafından müziğe uyarlanışı ilk kez sahne alacak.

Üç Saray Erken Opera ve Müzik Festivali’nde etkinliklere 1731 yılında inşa edilen Teatru Manoel ev sahipliği yapacak: Handel’in Opera Partenope HWV27 bu tiyatroda sahnelenecek

Festival programı ve biletlere https://www.festivals.mt/ttp?fbclid=IwAR0csqJeJ3b5UgaqV5A-2UhlrE5n_2p1xdwskvcMdcknQ25Xvmp7mbs-sSk adresinden ulaşabilirsiniz.

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz