18.9 C
Malta
Çarşamba, Mayıs 15, 2024
spot_img
spot_img

Malta’da Ramazan Ayına Özel Lezzet Fırsatı: Turkish Bakery Store’dan %25 İndirim!

Malta’nın sevilen lezzet duraklarından Turkish Bakery Store, Ramazan ayının manevi atmosferini ve Cafe25’in heyecanla beklenen açılışını özel bir indirimle kutluyor. Ramazan ayına özel, seçkin baklava çeşitlerinde %25 indirim fırsatı sunan Turkish Bakery Store, tatlı severlere kaçırılmayacak bir lezzet şöleni vadediyor.

Bu özel indirim kapsamında; zengin içerikli büyük baklava kutusu, 30 EUR yerine sadece 22.50 EUR’ya; küçük baklava kutusu ise 12 EUR yerine 9.00 EUR’ya sunuluyor. Büyük baklava kutusu, damak çatlatan 10 adet fıstıklı, 10 adet cevizli ve 5 adet cevizli incir baklavasını içerirken, küçük baklava kutusu da 4 adet fıstıklı, 4 adet cevizli ve 2 adet cevizli incir baklavasından oluşuyor.

Ramazan ayının bereketini yansıtan bu indirimler, Turkish Bakery Store’dan doğrudan yapılan alışverişlerde geçerli olacak. Geleneksel Türk tatlılarını Malta’daki lezzet tutkunlarıyla buluşturan Turkish Bakery Store, Gzira’da, 123 Sir Charles Cameron Street adresinde misafirlerini ağırlıyor.

Ramazan ayını anlamlandıran bu özel indirimle, sevdiklerinizle birlikte paylaşabileceğiniz tatlı anlar sizi bekliyor. Turkish Bakery Store, zengin baklava çeşitleriyle Ramazan ayına özel tatlar sunarak, hem göze hem de damağa hitap ediyor. Bu benzersiz fırsattan yararlanmak için Turkish Bakery Store’u ziyaret etmeyi unutmayın.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz