İçeriğe geç
5 Kasım 2026, Perşembe16° Malta, Parçalı bulutluEuro/TL 56,40 yükseliş %0,40Dolar/TL 50,03 yükseliş %0,06Euro/Dolar 1,13Gram altın 6.608,25 TL yükseliş %1,12

Malta’da her on kişiden biri çift doz koronavirüs aşısını oldu

Malta’da her on kişiden biri çift doz koronavirüs aşısını oldu

24 Mart 2021 / Nesibe Elif Önder / Malta

Malta’da bugün açıklanan rakamlara göre 150 binden fazla kişi koronavirüs aşısını oldu. Nüfusun 4’te biri en az bir doz aşısını olmuş durumda.

Sahha’nın günlük olarak açıkladığı verilere göre adada şimdiye uygulanan 155 bin 678 koronavirüs aşısı içerisinde ikinci doz aşıları da yapılmış 46 bin 140 kişi var. Bu adadaki her 10 kişiden birinin çift doz aşısını olarak koronavirüse karşı bağışıklık kazandığı anlamına geliyor.


Malta, aşılama programında Avrupa Birliği ortalamasının çok üstünde seyrederek başarılı bir süreç yürütüyor.

neselif

Malta Haber, Malta'da yaşayan Türkler için Malta, Türkiye ve Avrupa'dan haberleri Türkçe aktarır. Bir hata görürseniz bize yazın.

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Günün Malta haberleri telefonunuzda

Malta Haber WhatsApp Kanalı'na katılın, önemli gelişmeleri ilk siz öğrenin.