17.9 C
Malta
Pazartesi, Mayıs 6, 2024
spot_img
spot_img

Malta’da biri Türk 4 kişide beyan edilmemiş 65 bin Euro yakalandı

25 Mart 2022

Malta Uluslararası Havaalanı’nda aralarında bir Türk’ün de olduğu 4 kişinin üstünde ayrı ayrı tutarlarda toplam 64 bin 967 Euro beyan edilmemiş nakit yetkililerce ele geçirildi

Malta Gümrük Departmanı bugün yaptığı açıklamada Malta Uluslararası Havaalanı’nda (MIA) ele geçirilen beyan edilmemiş nakit para ve şüphelilerle ilgili bilgilendirmede bulundu.

Havaalanında toplam tutarı 64 bin 967 Euro olan beyan edilmemiş nakit para ele geçirildiğini belirten yetkililer sırasıyla Türkiye ve Avustralya’ya gitmekte olan iki Maltalı yolcunun, beyan edilmemiş nakit olarak toplam 25 bin 717 Euro taşıdığının tespit edildiğini söyledi.

Türkiye’ye seyahat eden adamın ceketinde 11 bin 280 Euro, Avustralya’ya giden diğer Maltalı adamın beyan edilmemiş nakit 14 bin 437 Euro taşıdığı aktarılan açıklamada rastgele arama esnasında yolcuların durdurulduğu belirtildi.

Hollandalı bir adamda ise 5 bin Euro taşıdığını söylemesine rağmen kapsamlı aramada 28 bin 700 Euro beyan edilmemiş nakit ele geçirildiğinin belirtildiği açıklamada dört yolcunun hepsi mahkeme dışı kabul ettikleri bir anlaşmayı kabul ederek para cezası aldı.

Malta Independent

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz