16.9 C
Malta
Cuma, Mayıs 10, 2024
spot_img
spot_img

Malta’da bir 23 Nisan daha şiir, dans ve şarkılarla kutlandı!

24 Nisan 2023

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği Valletta’daki büyükelçilik karşısında bulunan parkta kutlandı. Malta’daki Türk restoranları Moos Kebab-Ottoman by Turkish ve Kebab Bistro misafirlere ikramlarda bulunurken çocuklar çeşitli gösterilerle güzel vakitler geçirdi.

Valletta’da bulunan büyükelçilik binasının karşısında dün düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri Türkiye ve Malta milli marşlarının okunmasıyla başladı.

Büyükelçi Erdeniz Şen yanında yabancı konukların ve çeşitli milletlerden çocukların katıldığı etkinlikte Hint halk oyunu gösterisinin yanında çocukların katıldığı bir dizi performanslar sergilendi.

Dans gösterilerinin ardından Veronika ve Baray pianoda performans gösterirken Eren Albeniz ve Zeynep Dilber klarnet performası ile izleyicilere keyifli saatler yaşattı. Malta’da yaşayan çocukların klarnet performansına Zeynep Albeniz de şiiri ile katıldı.

Çinli okul öğrencilerinin iki şarkı ile katıldığı etkinlikte Çin Dövüş Sanatları grubu da Kung-fu gösterisiyle izleyicilere güzel anlar yaşattı.

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz