14.9 C
Malta
Perşembe, Mayıs 2, 2024
spot_img
spot_img

Malta’da 19 Mayıs buluşması için gençlere çağrı!

13 Mayıs 2023

Türkiye’nin Malta Büyükelçiliği konutunda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda gençlerle buluşmaya davet var. Elçilik konutunda yer sınırlı olduğundan katılmak isteyenlerin 16 Mayıs’a kadar başvurmaları gerekiyor.

Türkiye’nin Valletta Büyükelçiliği, 19 Mayıs Cuma Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda gençleri elçilik konutundaki buluşmaya davet etti. Büyükelçilik konutunda saat 10:00’daki buluşma için gençlerin 16 Mayıs’a kadar başvurmaları gerektiği hatırlatıldı.

Elçilik konutunun 40 kişilik kapasitesi olduğu hatırlatılarak katılım için mail ile 16 Mayıs’a kadar mail ile [email protected] başvurulmasının istendiği duyuruda katılacakların başvuru sırasına göre seçileceği ve onlara davetiye olarak kullanacakları bir mail gönderileceği bilgisi paylaşıldı.

Büyükelçilik aynı gün saat 12:00’de Marsa’daki Türk şehitliğinde düzenlenecek resmi törenlere de tüm vatandaşlarımızı davet etti. Şehitlikteki anma törenine katılım sınırı olmadığının vurgulandığı duyuruda törene katılım çağrısı yaptı.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz