16.9 C
Malta
Pazar, Nisan 28, 2024
spot_img
spot_img

Lombardi’nin ölümüne neden olan kazanın şüphelisi tespit edildi!

21 Nisan 2023
Dingli’de ikamet eden 79 yaşındaki Joseph Cortis, geçtiğimiz Ekim ayında yola dökülen yağ nedeniyle motosikletin kontrolünü kaybederek yaşamını yitiren Marie Claire Lombardi’nin ölümüne neden olmakla suçlandı. Yola dökülen yağın sorumlusu olduğu belirtilen Cortis kefaletle serbest bırakıldı.

22 Ekim 2022’de Rabat’ın Bugana bölgesine doğru giden yolu bağlaya kavşakta yaşanan kazada 45 yaşındaki Marie Claire Lombardi hayatını kaybetmişti. Yola dökülen yağın etkisiyle motosikletinin kontrolünü kaybederek savrulan Lombardi’nin ölümüne neden olan yağı yola döken kişi tespit edildi.

Dingli’de ikamet eden 79 yaşındaki emekli Joseph Cortis, Claire Lombardi’nin ölümüne neden olmakla suçlandı.
Polis soruşturmasında 79 yaşındaki sanığın zeytin ve zeytin ezmesi taşırken özensizce yüklenen kasaların yola düştüğü ve bu kaygan zeminin Lombardi’nin kaza yapmasına neden olduğu belirlendi.

Suçlamaları kabul etmeyen Cortis, geçtiğimiz Aralık ayından bu yana tutuklu olduğunu polis kefaletiyle serbest bırakıldığını ve her çağrıldığında imza vermeye geldiği ve polise elinden gelen yardımı yaptığını belirterek tahliye talebinde bulundu.

Kefalet talebine savcılık itiraz etmezken Yargıç Farrugia Frendo hafta üç kez imza vermesi ve 50 bin Euro’luk kişisel kefalet karşılığı sanığı serbest bıraktı.

TVM

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz