11.9 C
Malta
Perşembe, Nisan 25, 2024
spot_img
spot_img

Language courses for children: German, Spanish and English

Merhabalar, ben Isabel! Malta’da yaşayan yarı Alman-Meksikalı bir sanat ve dil öğretmeniyim. Sanat eğitimi konusunda lisans; eğitim bilimleri konusunda kültürlerarası eğitim konusuna odaklanan bir master çalışmam var.

Çocuklarınıza Almanca, İspanyolca ve İngilizce öğretmekten büyük mutluluk duyacağım.

Derslerimi yaratıcılığı ve bütüncül yaklaşımı öne çıkartacak şekilde tasarlıyorum. Çocukların öğrenme süreçlerini kolaylaştıracak yeni yöntemler keşfetmeyi seviyorum. Bazı çocuklar görselleştirme ile öğrenmede daha başarılı iken, diğerleri dinleyerek daha iyi öğrenebiliyor. Bazı çocuklar eğitim süreçlerinde konuşma konusunda daha istekli iken, diğer çocukların konuşma süreci konusunda daha yavaş adımlarla yönlendirilmeleri gerekiyor. Her bir dersimde yazma, okuma ve konuşmaya özel dilimler ayırıyorum. Öğrenrken eğlenmenin öğrenme yeteneklerinin geliştirdiğine inanıyorum bu sebeple özellikle çocuklarla çalışırken oyunlaştırma ve artistik uyarlamaların yer aldığı içeriklere odaklanıyorum.

Eğitimim için öngördüğüm saatlik ücret 10 Euro’dur. Birebir derse ek olarak küçük gruplara da eğitim verebilirim. Grup ücretleri konusunda benimle irtibata geçebilirsiniz. İletişim: Isa Bel Telefon: 79217207 / isabel.thiele.paredes[at]gmx.de

*** English Version**

Hello everyone, I am Isabel. I am German-Mexican, living in Malta. I have a Bachelor in Art Education and a Master in Educational Science with a focus on intercultural education. I am very happy to teach your child or yourself German, Spanish or English.

I design my lessons to be creative and holistic. I like to learn what’s the easiest way for my students to learn- for some it’s through visualization, for others listening. Some learn when engaged in speaking, others have their strongest inhibitions exactly there and need to be guided slower into that process of speaking. In every class we write, read and speak at least a little bit and especially when working with children I focus on games and artistic implementations of the content, because joy strengthens the ability to learn.

I charge 10€ per hour, I can also teach a small group and we can arrange a different price. Contact: Isa Bel Telephone: 79217207 / isabel.thiele.paredes[at]gmx.de

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz