16.9 C
Malta
Cumartesi, Mayıs 4, 2024
spot_img
spot_img

Kutlama konvoyundaki kamyon önündeki araçlara çarptı

27 Mart 2022

İşçi Partisi’nin zaferini kutlayan coşkulu partililerle dolu bir kamyon, Marsa’da bir ana yolda diğer araçlara çarptı. Yarın devam etmesi beklenen kutlamalarla ilgili Malta’da bir çok veli Pazartesi günü çocuklarını okullara göndermekten duydukları endişeyi ifade etmişti.

Malta’da devlet okullarında yarın çocukların devamsızlıklarını okula gittikleri gün açıklamak gereken resmi bir rapor sunma zorunlulukları kaldırılmıştı.

Bugün resmi olarak İşçi Partisi’nin kazandığının açıklanması ile ilk andan itibaren coşkulu bir kalabalık sokaklarda zaferi kutlamaya başlarken ilk trafik kazasının yaşanması velilerin haklı olduklarının da bir işareti gibi oldu.

Lovin Malta gazetesine gönderilen görüntülerde, üzerinde “Takım Żabbar Partit Laburista” yazılı pankart bulunan bir kamyon, Marsa’daki Aldo Moro Yolu boyunca ilerlerken önündeki araca çarptığı görülüyor.

Kazada kamyonun arkadan çarptığı araç sürücüsü araçtan inerken kutlamalara katılan araç ve insan trafiğinin ise devam ettiği farkediliyor. Önündeki üç aracı sürükleyen kamyonun arkasında coşkulu kutlama yapan kalabalık da coşkusuna ara vermeden devam ediyor.

Kaza her zaman mümkün en güzeli kaza sonrasında kimsenin neşesini kaybetmeden devam etmesi diyebiliriz, kazanın mağduru hariç diye eklemek kaydıyla.

Bu küçük kaza ise akla yarın da devam etmesi beklenen kutlamalar için gerekli önlemlerin ve Covid kısıtlama kurallarının uygulanıp uygulanmayacağı sorusunu getiriyor.

Lovin Malta

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz