18.9 C
Malta
Cumartesi, Nisan 20, 2024
spot_img
spot_img

Kitap sevdalıları kitaplarına ulaşabilir

Kitap sevdalıları nerede olursa olsun kitaplarına ulaşabilir!

Bir çok şeyin dijitalleştiği günümüzde kitapların dijital ortamda okunabilirliği fırsatı olmasına rağmen, kitap kurtları kitabın kokusunu içine çeke çeke, dokusunu elleyerek yanında kahve, çay ya da kurabiye eşliğinde okumaktan mümkün oldukça vazgeçmeyecektir.

Özellikle Covid sebebiyle zamanını evde geçirenler için başka dünyalara, başka zamanlara açılmanın yoludur kitaplar.

Bir görüş var çok öncelerde duyduğum, kitabın bitme süresi yazarın yazma süresiyle alakalıdır diye. Bazı kitaplar sürünür elimizde, bazıları ise ne kadar kalın olursa olsun elimizden bırakmadan bitirmemizi sağlayan akıcılık içerir. Bir de tabii kitapları yarım bırakmamamız gerektiğini, bırakılan, yarım kalan ve aklımızın bir köşesine takılan kitapların hafızamızda yer işgal etmesi sebebiyle unutkanlıklarda rol oynadığı da inanışlar arasında yerini alıyor.

Türkçe kitaplar arayıp Malta’da bulamıyorsanız, Türkiye’den gelenlerden istiyor ya da geldiğinizde alıp götürüyorsanız, elinizdeki kitaplar bittiğinde üzülmeyin. Türkiye’den kitap almak isteyen Malta’da ikamet eden vatandaşlarımız için sevindirici haber online kitap siparişinin mümkün olduğudur.

Yurt dışına kitap sevk eden online kitap satışı yapan siteler arasında Kitapyurdu var. Neden sadece Kitapyurdu adını verdiğim ise, en çok oradan kitap siparişi vermem sebebiyledir. Siz de kendi alışveriş yaptığınız online kitap satışı sitelerinden araştırabilirsiniz.

Siparişinizi sepete ekliyorsunuz, adresi girdiğinizde size kargo bedelleri bildiriliyor. Hangi kargoyu seçerseniz onunla adresinize gönderiliyor.

Kitapyurdu’ndan satin aldığınızda UPS Express, DHL Worldwide ve PTT Yurtdışı kargo seçenekleri sunuluyor. 3 kitap için örneğin DHL Worldwide 15€ kargo ücreti alırken, PTT Yurtdışı kargo 30€ kargo ücreti talep etmektedir. Size ulaşma süresi ise, özel kargo firmalarını seçtiğinizde 1-5 gün arasında değişirken, PTT Yurtdışı kargo ile 1-3 hafta arasında sürebilmektedir.

Yurt dışı gönderim ücretleri ürünlerin ağırlıklarına ve ülkeye göre hesaplanmaktadır.

Aldığınız ürünlerin gümrük kontrollerine tabii olmasına karar verilirse, kargonuzu alabilmek için gümrüğe Kdv gibi masraflar ödeyebilirsiniz.

Kitap okumaktan vazgeçmeyen, her koşulda okuyan herkese selam olsun.

7 Şubat 2021 / Malta

Sevim Bakar

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz