18.9 C
Malta
Çarşamba, Mayıs 15, 2024
spot_img
spot_img

Kısıtlamaları kaldırmak için ne bekleniyor?

22 Mart 2022

Malta Uluslararası Havalimanı CEO’su Alan Borg, Malta’nın dünyadaki diğer ülkeler gibi Covid-19 kısıtlamalarını sona erdirmesini istedi. Malta’nın aşılama oranına dikkat çeken Borg, kısıtlamaları kaldırmak için “Biz neyi bekliyoruz?” ifadesini kullandı.

Malta Uluslararası Havalimanı CEO’su Alan Borg, sosyal medyada Covid-19 seyahat kısıtlamalarını kaldıran İrlanda, Romanya, Yunanistan, İngiltere ve Hollanda ükelerini örnek göstererek Malta’da da Covid kısıtlamalarının kaldırılması çağrısında bulundu.

Borg şu ifadeleri kullandı :

“İrlanda 6 Mart’tan itibaren tüm Covid-19 giriş kısıtlamalarını kaldırdı. Romanya  9 Mart itibarıyla Covid-19 nedeniyle uygulanan tüm seyahat kısıtlamalarını kadırdı.  Yunanistan –15 Mart’tan itibaren tüm Yolcu Bulucu Formlarını rafa kaldırdı. İngiltere 18 Mart’tan itibaren diğer ülkelerden gelenler için kalan tüm Covid-19 seyahat kısıtlamalarını kaldırdı. Hollanda 23 Mart’tan itibaren tüm gezginler için giriş kurallarını kaldırıyor”

Malta’nın aşılama oranını hatırlatan Borg,”Biz ne bekliyoruz?”  şeklinde kısıtlamaları kaldırmak için yetkililere çağrı yaptı.

Lovin Malta

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz