İçeriğe geç
27 Ekim 2026, Salı20° Malta, Parçalı bulutluEuro/TL 55,64 yükseliş %0,04Dolar/TL 49,78 yükseliş %0,07Euro/Dolar 1,12Gram altın 6.409,10 TL düşüş %0,24

Kısıtlamalar sağlık yetkililerinin tavsiyesi

Kısıtlamalar sağlık yetkililerinin tavsiyesi
Başbakan Abela, kısıtlamaları kaldırmak isteyen ilk kişi olduğunu belirterek sağlık yetkililerinin tavsiyesini dinlediğini söyledi

15 Ocak 2022

Covid-19 kısıtlamalarının tamamen kaldırılmasını istediğini söyleyen Başbakan Robert Abela, sağlık yetkililerinin nüfusun yüzde 85’i güçlendirici ile aşılanana kadar önerdikleri kuralların yürürlükte kalması tavsiyesini dinlediğini söyledi.

Malta’da 17 Ocak’ta başlayacak güncellenmiş kısıtlamalarla ilgili olarak konuşan Başbakan Robert Abela, Lovin Malta’nın sorusu üzerine verdiği yanıtta, tüm kısıtlamaları kaldırmaktan yana ilk kişi olduğunu belirterek, sağlık yetkililerinin tavsiyesini dinlediğini söyledi.

Başbakan Robert Abela, “Gerçekten yarı normalliğin ötesine tam normalliğe geçmek isteyen ilk kişiyim, tüm kısıtlamaları kaldırabileceğimiz bir konuma ulaşmak istiyorum” dedi.

Malta Tabipler Birliği’nin (MAM), nüfusun yüzde 85’i güçlendirilmiş olana kadar kuralların yürürlükte kalması yönündeki tavsiyesini hatırlatan Abela, sağlık yetkililerinin tavsiye ettiği yönde hareket ettiğini söyledi.

Lovin Malta

Reşit Şahin

Malta Haber, Malta'da yaşayan Türkler için Malta, Türkiye ve Avrupa'dan haberleri Türkçe aktarır. Bir hata görürseniz bize yazın.

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Günün Malta haberleri telefonunuzda

Malta Haber WhatsApp Kanalı'na katılın, önemli gelişmeleri ilk siz öğrenin.