20.9 C
Malta
Pazar, Mayıs 12, 2024
spot_img
spot_img

İkinci Malta Flamenko Festivali 16-17 Haziran’da düzenlenecek.

Malta Flamenko Festivali, ikinci kez düzenlenecek ve bu etkinlikte güncel müzik sahnesinin önde gelen isimleri yer alacak.

16 ve 17 Haziran tarihlerinde Senglea’daki Gardjola Bahçeleri’nde gerçekleştirilecek olan Malta Flamenko Festivali, Endülüs’ün flamenko müziğinin üç ana unsuruyla tanışacak.

Etkinlik, kapılarını saat 19:30’da açacak ve ilk performans saat 20:30’da başlayacak.

Festival organizatörleri, “İzleyiciler, bu sanatın icra edildiği farklı ritimlerin, melodilerin ve armonilerin tadını çıkarabilecek ve Hispanik nüanslardan oluşan orijinal bir geceye yol açabilecek” diyor.

Malta Flamenko Festivali, insanlığın somut olmayan mirası olan bir dil içerisinde, flamenkonun biçimi ve doğasıyla ilgileniyor ve bu sanatın farklı coğrafyalarda nasıl geliştiğini göstermeyi amaçlıyor.

Festivalde yer alacak sanatçılar, yerel flamenko dansçılarından oluşan ekiplerin yanı sıra güncel müzik sahnesinin önde gelen isimlerinden oluşuyor.

Şarkıcılar Miguel Rosendo ve Jesus Flores, dansçı Miguel El Rubio ve gitarist Alejandro De Chacón gibi isimler etkinlikte sahne alacak. Ayrıca Malta’daki flamenko dans okullarında eğitim gören öğretmenler ve ileri düzey öğrenciler de festivalin özel konukları arasında yer alacak.

Malta Flamenko Festivali, 16-17 Haziran tarihleri arasında saat 19:00’da Senglea’daki Gardjola Bahçelerinde düzenlenecek. Daha fazla bilgi için [email protected] adresiyle iletişime geçebilir veya 7921 6128 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz