18.9 C
Malta
Salı, Mayıs 21, 2024
spot_img
spot_img

Haz Zebbug’da polis kontrolünden kaçan zanlı yakalandı!

31 Mart 2023

Haz Zebbug’da trafik kontrolünde durmayarak aracını polislerin üzerine süren 35 yaşındaki adam polis takibi sonrası yakalanarak gözaltına alındı.

Polis açıklamasında olayın Haz Zebbug Triq I-Imdina’da trafik kontrolleri sırasında gerçekleştiğini açıkladı. Ehliyet süresi dolduğu için polisin durdurmak istediği sürücü polis memurlarının üstüne aracını sürerek kontrol noktasından kaçtı.

Haz Zebbug’daki Triq H’Attard’da etrafı sarılarak gözaltına alınan sürücünün takip sırasında araçtan bir şey attığını belirleyen polis yaptığı inceleme sonrası araçtan fırlatılanın silah olduğu ve silahın ise dolu olduğunu belirledi.

Ayrıca araçta beyaz bir madde bulan polis uyuşturucudan şüphelenerek 35 yaşındaki zanlının evinde de arama yaptı. Birkirkara’daki bir garajda ve evinde yapılan polis aramasında daha fazla uyuşturucu ele geçiren polis zanlıyı gözaltı merkezine götürdü.

Zanlının evinde polis kokain, eroin ve esrar olduğundan şüphellenilen maddelerin yanında ayrıca bir tartı ve büyük bir bıçak ile farklı kalibrelerde mermi buldu.

Zanlının emniyetteki işlemleri devam ederken poisin soruşturması devam ediyor.

TVM

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz