İçeriğe geç
5 Kasım 2026, Perşembe16° Malta, BulutluEuro/TL 56,40 yükseliş %0,41Dolar/TL 50,03 yükseliş %0,06Euro/Dolar 1,13Gram altın 6.646,02 TL yükseliş %1,70

Gozo’da 56 e-bisiklet halkın kullanımına sunuldu!

Gozo’da 56 e-bisiklet halkın kullanımına sunuldu!
56 e-bisiklet Gozo’da LESA Ajansı ve Gozo Bölge Konseyi tarafından 82 bin Euro'ya satın alındı

14 Nisan 2023

Gozo’da LESA Ajansı ve Gozo Bölge Konseyi tarafından 82 bin Euro’ya satın alınan 56 e-bisiklet halkın kullanımına sunuldu.

LESA Ajansı CEO’su Svetlick Flores, ajansın para cezaları yoluyla elde edilen gelirin Malta toplumuna geri verilmesi gerektiğine inandığını belirterek projeye katkılarının bu fondan sağlandığını hatırlattı.
Gozo Bölgesi Bakanı Samuel Azzopardi de bu tür projelerin Gozo’da çevreye saygılı bir kültür yaşam tarzı oluşturmaya devam edeceğini söyledi.

İçişleri Bakanı Byron Camilleri de kanunları çiğneyenlerden elde edilen paranın bölge sakinleri için bu tür yararlı projelerde kullanılmasının faydasından bahsederken ayrıca bölgede daha fazla güvenlik için Marsalforn gezinti yolu boyunca CCTV kameralarının yerleştirildiğini de hatırlattı.

E-bisikletlerin tanıtımında konuşan Bakan Clint Camilleri ise e-bisikletlerin Gozo’da alternatif bir ulaşım aracı olarak faydalı olacağını söyledi.

TVM

Reşit Şahin

Malta Haber, Malta'da yaşayan Türkler için Malta, Türkiye ve Avrupa'dan haberleri Türkçe aktarır. Bir hata görürseniz bize yazın.

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Günün Malta haberleri telefonunuzda

Malta Haber WhatsApp Kanalı'na katılın, önemli gelişmeleri ilk siz öğrenin.