20.9 C
Malta
Cuma, Mayıs 17, 2024
spot_img
spot_img

Gladyatör 2’nin Set Kapılarını Seyirciye Açıyor: 21 Ocak’ta Tarihi Bir Deneyim

Film tutkunları için heyecan verici bir fırsat: “Gladiator 2” filminin Malta’daki seti, 21 Ocak’ta ziyaretçilere açılıyor. Fort Ricasoli’deki bu nadir etkinlik, Malta Film Komisyonu/Screen Malta tarafından Çarşamba günü duyuruldu.

Ridley Scott’ın yönettiği ve büyük merak uyandıran bu yapım, Malta’da bir süredir devam eden çekimlerle gündemde. Oyuncu grevi nedeniyle bir süre duraklayan film, bu yılın sonunda beyaz perdeyle buluşmayı hedefliyor.

Ziyaretçiler, 21 Ocak’ta sabah 8’den akşam 5’e kadar, Gladyatör 2’nin ana mekanı olan ve Roma dönemine ait reprodüksiyonları barındıran Fort Ricasoli’yi ziyaret edebilecekler. Film seti, Kolezyum ve Roma İmparatorluğu’nun diğer ikonik yapılarının etkileyici reprodüksiyonlarını içeriyor.

Ayrıca, Miżieb kırsalında yeni bir film setinin inşasına da başlanmış durumda. 24 yıl önce vizyona giren ve büyük beğeni toplayan orijinal Gladyatör filminin devamı olan bu yapım, Russell Crowe ve Joaquin Phoenix gibi yıldız oyuncuları barındırıyor.

Paul Mescal’in yanı sıra Denzel Washington, Pedro Pascal, Connie Nielsen ve Derek Jacobi gibi önde gelen isimlerin yer aldığı bu filmde, yüzlerce Maltalı figüran da rol alıyor. Malta Hükümeti, bu destansı yapım için Paramount Studios’a 46,7 milyon Euro’luk bir destek sağladığını taahhüt etti.

Bu tarihi film seti ziyareti, sinema severler için kaçırılmaması gereken benzersiz bir deneyim vaat ediyor.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz