15.9 C
Malta
Cumartesi, Nisan 27, 2024
spot_img
spot_img

Fırsat Uçuşları Pegasus BolBol Üyelerini Bekliyor!

Pegasus Airlines, BolBol üyelerine müthiş bir fırsat sunuyor! 27 Mart bugün saat 08:30’dan (Türkiye saati) başlayıp 28 Mart yarın gece 23:59’a kadar (tam olarak satış, ödeme ve biletleme işlemleri tamamlanana kadar) geçerli olan kampanya ile Avrupa’nın çeşitli kentlerine sadece 1€ + vergilerden başlayan fiyatlarla uçabilirsiniz.

Ancak unutmayın, bu kampanyadan faydalanabilmek için Pegasus BolBol üyesi olmanız gerekiyor. Üye değilseniz, hemen ücretsiz kaydolarak bu kaçırılmayacak fırsattan yararlanabilirsiniz!

Hangi rotalara, ne zaman uçabilirim?

Kampanya kapsamındaki toplam 100.000 koltuk, aşağıda belirtilen seçili uluslararası uçuşlarda geçerlidir. Kampanya Kuzey Kıbrıs uçuşlarını kapsamıyor ve aşağıda belirtilen rotalar dışında biletlendirme için kullanılamaz. Ayrıca kampanya sadece Pegasus tarafından gerçekleştirilen uçuşlarda geçerlidir. Kod paylaşımı yapılan diğer havayolları ile gerçekleştirilen uçuşlar kampanya kapsamında değildir.

Pegasus BolBol üyeleri, bu kampanya ile aşağıdaki avantajlardan faydalanabilir:

  • Seçili uluslararası rotalarda 1€ + vergilerden başlayan fiyatlarla uçma imkanı.
  • Ücretsiz olarak sadece kabin altına alabileceğiniz el çantası hakkı. (Diğer bagajlar için ek ücret ödenmeniz gerekir.)
  • Dileyen Pegasus BolBol üyeleri, biletleme sırasında ek ücret ödeyerek kabin bagajı (7€) ve kayıtlı bagaj (12 kg, 5€) satın alabilir.

Kampanyadan nasıl faydalanabilirim?

Kampanyadan faydalanabilmek için Pegasus internet sitesi www.flypgs.com veya Pegasus mobil uygulaması üzerinden rezervasyon yapmanız gerekiyor.

Kampanya ne zamana kadar geçerli?

Bu indirimli uçuşlardan faydalanabilmek için uçuş tarihlerinizin 27 Ekim 2024 – 29 Mart 2025 tarihleri arasında olması gerekiyor.

Önemli hatırlatmalar:

  • Kampanya sadece Pegasus BolBol üyeleri için geçerlidir.
  • Kampanyadan faydalanabilmek için biletinizi alma sırasında Pegasus BolBol üyelik numaranızı (üyeliğe bağlı cep telefonu numaranızı) girmeniz gerekiyor.
  • Kampanya kuralları çerçevesinde kampanyadan birden fazla faydalanabilirsiniz.
  • Pegasus, kampanya süresince kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Bu değişiklikler tamamlanmadan önce yapılmış işlemler için herhangi bir hak doğmaz.

Uçuş Rotası ve Fiyat Bilgileri:

Aşağıda, kampanya kapsamındaki bazı rotalar ve bu rotalar için geçerli olan başlangıç fiyatları yer almaktadır. Tam liste ve diğer detaylar için Pegasus BolBol web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

  • 1€ + vergiler: İstanbul Sabiha Gökçen – Atina ve diğerleri (24 farklı Avrupa şehri)
  • 5€ + vergiler: İstanbul Sabiha Gökçen – Bakü ve diğerleri (10 farklı rota)
  • 9€ + vergiler: İstanbul Sabiha Gökçen – Amsterdam ve diğerleri (22 farklı rota)
  •  … (diğer fiyat bilgileri)

Pegasus BolBol üyesiyseniz bu kaçırılmayacak fırsatı değerlendirin ve Avrupa’yı Pegasus ile keşfedin!

Kaynak: Pegasus

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz