21.9 C
Malta
Pazar, Mayıs 19, 2024
spot_img
spot_img

Esrarla yakalanan sanığın kefalet talebi reddedildi!

4 Mart 2023

Bulebel’de İspanya’dan getirildiği belirtilen cihazları taşıyan kamyonda yapılan aramada cihazların birinde bulunan 6 kilogram esrar sonrasında mahkemeye çıkarılan Patrick Mercieca tutuklandı.

Haz Zabbarlı 43 yaşındaki Patrick Mercieca çıkarıldığı mahkemede özel kullanımının çok üstünde uyuşturucu bulundurmak ve esrar kaçakçılığı yapmakla suçlandı. Sanık Mercieca suçlamaları red ederken savcılık polisin sanık Patrick Merieca ile birlikte olayla ilgili bir başka kişiyi de suçladığını aktardı.

İspanya’dan gelen ve içinde cihazlar taşıyan kamyonu Bulebel’de durduran Malta polisi cihazların birinde gizlenmiş 6 kilogram esrar aynı zamanda zanlının üzerinde kokain ve ecstasy bulmuştu.

Sanık Merieca’nın hali hazırda Polis kefaletiyle dışarıda olduğu, kendisinden istendiği zamanda polisle işbirliğine hazır olduğunu ve yaptığı gerçeğini göz önünde bulundurarak kefalet talebinde bulunan savunmaya karşılık savcılık bir dizi tanığın halen ifadesinin alınmadığı ve suçun ciddiyeti karşısında kefaletle serbest bırakılma talebinin reddini istedi.

Mahkeme polis soruşturmasının halen sürdüğünü belirterek sanığın kefaletle serbest bırakılma talebini reddetti.

TVM

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz